Proizvodi

Nasi proizvodi dobijeni bez prisustva vestackih materija i hemijsko-sintetickih pesticida. Samim tim oni su zdraviji i imaju vecu nutritivnu vrednost. Zbog nacina i procesa dobijanja koji su u harmoniji sa prirodom imaju vecu zivotnu energiju i snagu, a ona je upravo odgovorna za odrzavanje imuniteta i odrzavanju vitalnosti ljudskog organizma.

Sa nase plantaze uzimamo najkvalitetniju Malinu i proizvodimo visoko kvalitetan dzem i namaz. Udeo voca min 70 %, sastav 98% organski I svi proizvodi su bez GMO
Colorlib Template

Džem

Malina

Biran od najkrupnijih plodova maline sa minimalnom upotrebom secera proizvod namenjen I mladjima i starijima. Idilicnog osvezavajuceg ukusa.

Colorlib Template

Namaz

Malina & Kupina & Cimet

Namaz sadrzi minimalnu kolicinu secera i suve materije oko 33%. Svojim sastavom sa jakim antioksidantima Maline i Kupine dodatak Cimeta cini ovaj proizvod izuzetno zdravim harmonicnog ukusa. Mozete ga koristiti za slatke poslastice.

Namaz

Malina & Kupina & Menta

Namaz sa sadrzajem minimalne kolicene secera i suve materije oko 33%. Svojim sastavom gde su korisceni mleveni listovi Nane ovaj proizvod ima osvezavajuci ukus koji je izrazen kada je ohladjen. Moze se koristiti za dodatak siru i u kulinarstvu.

Colorlib Template

Namaz

Malina & Vanila

Namaz koji sadrzi minimalnu kolicinu secera i suve materije oko 33%. Malina sa Vanilom koja poseduje bogatu aromu i neodoljiv miris izdvaja ovaj proizvod aromaticnim ukusom namenjenim za sve uzraste i poslastice.

Colorlib Template

Namaz

Malina & Djumbir

Namaz sa sadrzajem minimalne kolicine secera i suve materije oko 33%. Malina kao antioksidant i djumbir koji je koriscen svez, mleven gde se mogu osetiti njegova vlakna u namazu daje proizvodu ljutkost,potseca na citrusan ukus. Podize imunitet.

Colorlib Template

Sirup

Malina

Proizveden na tradicionalni nacin sa udeom secera od 13% sirupu daje prirodan ukus koji je nastao cedjenjem mlevene maline, gde osetite I prirodnu gustinu soka.